Zaseknutý zámek u dveří

Vše co se týká "plechařiny", hlavního skeletu, nárazníků a ostatních vnějších plastů a laku
Odpovědět
Anry

Zaseknutý zámek u dveří

Příspěvek od Anry »

Zdravím, mám zaseknutej zámek u dveří u spolujezdce. Nejde vytáhnout caplík. Oddělal jsem madlo a sundal kryt, ale nemůžu přijít na to, kterým táhlem nebo čím, ten zaseknutej zámek uvolním. Dveře jsou zavřený a tudíž nejdou otevřít, abych ten zámek vymontoval. Nejde to otevřít ani zvenku klíčkem. Řešil jste už někdo něco podobnýho?
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

jop hele musite byt na to 2 a je to celkem vojeb....jeden vleze dovnitr druhy bude venku. zatlacis dvere dovnitr oba chytnete za kliku a cuknete smerem ven... ale musite to udelat ve stejne chvili ... budete se s tim chvili jebat ale me se to takhle vzdycky podarilo
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Anry

Příspěvek od Anry »

ok, dikas!
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

od toho tu sme (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
luxus32

Re: Zaseknutý zámek u dveří

Příspěvek od luxus32 »

Anry píše:Zdravím, mám zaseknutej zámek u dveří u spolujezdce. Nejde vytáhnout caplík. Oddělal jsem madlo a sundal kryt, ale nemůžu přijít na to, kterým táhlem nebo čím, ten zaseknutej zámek uvolním. Dveře jsou zavřený a tudíž nejdou otevřít, abych ten zámek vymontoval. Nejde to otevřít ani zvenku klíčkem. Řešil jste už někdo něco podobnýho?
nevim,jestli jde o uplne stejny problem co sem mel na vsech dverich.....
kdyz zvednes kliku,zvedne se kovove tahlo a to kdyz se nevrati(zarezle na osicce)a ty odemknes klicem dvere,tak ty dvere nejdou otevrit,musi se to kovove vratit dolu rucne a pak znovu odemknout.... pokud se kliky nevracej dolu lehce,staci je vyndat a prolejt octem a pak fungujou spolehlive :-)
Anry

Příspěvek od Anry »

luxus32 píše:nevim,jestli jde o uplne stejny problem co sem mel na vsech dverich.....
kdyz zvednes kliku,zvedne se kovove tahlo a to kdyz se nevrati(zarezle na osicce)a ty odemknes klicem dvere,tak ty dvere nejdou otevrit,musi se to kovove vratit dolu rucne a pak znovu odemknout.... pokud se kliky nevracej dolu lehce,staci je vyndat a prolejt octem a pak fungujou spolehlive :-)
Jo jo, kliky taky občas zlobí, ale po promazání jsou v pohodě. Ten zámek je větší pakárna... :D
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

tak co fachca to? zmakl si to nak?
Anry

Příspěvek od Anry »

Ještě jsem to nezkoušel. Nebyl čas a s mou milou to radši zkoušet nebudu... 8) :)
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

to chapu (: mohl bych te jeste prosim pozadat, jestli by sis zmensil obrazek?
Anry

Příspěvek od Anry »

Hanz píše:to chapu (: mohl bych te jeste prosim pozadat, jestli by sis zmensil obrazek?
Jasně, omlouvám se...takhle je to ok?
Michal
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal »

Jo, takhle je to dobry. Max. velikost je 250x250 bodů.
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
luxus32

Příspěvek od luxus32 »

Anry píše:
luxus32 píše:nevim,jestli jde o uplne stejny problem co sem mel na vsech dverich.....
Jo jo, kliky taky občas zlobí, ale po promazání jsou v pohodě. Ten zámek je větší pakárna... :D
ten zamek nejde otevrit diky tomu tahlu od venkovni kliky,musis to tahlo dat dolu pak vytahnes cmuslik:-) je to vyzkouseny kazdou zimu nekolikrat:-)
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

jenze on se k tahlu nedostane (:
Anry

Příspěvek od Anry »

Hanz píše:jenze on se k tahlu nedostane (:
tak tak...včera jsem se v tom zas vrtal, zkoušel jsem to podle vašich rad, ale nic...bylo to večer, takže bylo blbě vidět, zkusím to někdy přes den až bude čas...má cenu odšroubovávat venkovní kliku?
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

nema protoze tam jsou tak male diry ze ti to bude stejne na prd
Odpovědět