ekologicka dan?
-
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Tom
- tel.:: 777581056
- Kontaktovat uživatele:
Re: ekologicka dan?
Náhodou, pár rapidů a škodovek mělo stříkačku a katalyzátor icon_eh .
poldík: Někdy během příštího týdne jdu vyzvídat na úřad jako VIP host, tak snad budu chytřejší. Pak dám echo.
poldík: Někdy během příštího týdne jdu vyzvídat na úřad jako VIP host, tak snad budu chytřejší. Pak dám echo.
Prodej ND 205, 309, 405, 406 + hromada dalších na jiná auta 1985 - 1995, stačí se jen ozvat
Ekologická likvidace
Odtah automobilů do 2t
Ekologická likvidace
Odtah automobilů do 2t
- poldík
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: kuba
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
tak jak to dopadlo na úřadu ???Tom píše:Náhodou, pár rapidů a škodovek mělo stříkačku a katalyzátor icon_eh .
- shorty_20
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Michal
- Kontaktovat uživatele:
http://ekologicka-dan.cz/
se chci zeptat:Kde je napsano co mam za euro to nikde nenajdu plati proste rok auta vyroba auta a nezalezi na katalizatorech a podbnech veci to jeni a emisich ale o starej pekačích proste chtej vymitit stary auta. tak to pochopne vo emisích to nejni (muj osobní nazor)
se chci zeptat:Kde je napsano co mam za euro to nikde nenajdu plati proste rok auta vyroba auta a nezalezi na katalizatorech a podbnech veci to jeni a emisich ale o starej pekačích proste chtej vymitit stary auta. tak to pochopne vo emisích to nejni (muj osobní nazor)
- poldík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: kuba
- Kontaktovat uživatele:
ve velkém TP je tak EHK: a číslo ale peugeoty mají euro I krom karbecůshorty_20 píše:http://ekologicka-dan.cz/
- shorty_20
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Michal
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam naftu a EU zadmy cislo u toho nema akorad u toho EHK take co u nafty?poldík píše:ve velkém TP je tak EHK: a číslo ale peugeoty mají euro I krom karbecůshorty_20 píše:http://ekologicka-dan.cz/
- pichy
- Prudič
- Skutečné jméno: Lukiiino
- tel.:: 777844991
- Kontaktovat uživatele:
pokud tam nic nemáš, tak to máš automaticky přepis za deset litrů, euro 0shorty_20 píše:Ja mam naftu a EU zadmy cislo u toho nema akorad u toho EHK take co u nafty?poldík píše:ve velkém TP je tak EHK: a číslo ale peugeoty mají euro I krom karbecůshorty_20 píše:http://ekologicka-dan.cz/
ex:
Hrozně moc Subaru :-)
Saab 9-5 Aero 2,3 Turbo SportCombi (2005)
Peugeot 205 1.9 CTi (1991)
Citroen ZX Break 1.9 TD (1997)
Peugeot 205 1.1 (1992)
Peugeot 205 1.1 (1990)
Peugeot 205 1.1 (1987)
Peugeot 205 1.9 rallye (1990) - voiture mythique
Subaru Outback 3.0 H6 (2004)
Honda Civic 1.6 V-Tec (2005)
ex:
Hrozně moc Subaru :-)
Saab 9-5 Aero 2,3 Turbo SportCombi (2005)
Peugeot 205 1.9 CTi (1991)
Citroen ZX Break 1.9 TD (1997)
Peugeot 205 1.1 (1992)
Peugeot 205 1.1 (1990)
Peugeot 205 1.1 (1987)
- folpec
- Uživatel
- Skutečné jméno: tomas
- Kontaktovat uživatele:
tak v technickým prukazu u emisí nemám nic vyplněno ale dole v tp v dalších záznamech tam mám napsano plní s2 tak co to má bejt ? kdo se v tom má vyznat.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
http://auto.idnes.cz/zjistete-jakou-eko ... jetiny_fdv
Kód: Vybrat vše
...Jen pro zajímavost, v některých TP je uvedeno, že auto "plní emisní normu S2", a tento kód je uveden i za některými čísly evropských směrnic. "To k uznání normy Euro I stačit nebude. V devadesátých letech to bylo jen označení aut, která mohla vjíždět do centra města při smogovém nebezpečí," říká Petr Říha z Dekry.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- MSCH205
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Roman
- tel.:: 732235260
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem volal na jeden inzerat na Gti v Praze je to nejakej autosalon smartu a prý když není v TP Euro norma tak autom. platí ekopoplatek 10tis, ale ten borec mi říkal že v Praze je jedna firma která dokáže do Tp dopsat Ekonormu pokud jí auto plní tak to prý stojí 1tis. nevím přesně jak se jmenuje možná něco jako Heckra nebo podobně přesně nevedel Víte něco o tom
Peugeot 205 Roland Garros cabrio Originální klasika na léto
Saab 9000 CS Dělník bez šneka
Saab 900 Talladega prostě Sob, zatím serie
Saab 9000 Anniversary/aero Maptun Stage IV.
- WoMec
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
:-D to je zase kec :) ... U starších aut jako jsou 205 a apod budeš EURO normu hledat marně. Najdeš pouze českou ekologickou normui EHK ai EHS. Těchto norem je několik, a musíš si podle převodní tabulky zjistit které normě EURO to odpovida. Tabulka na téhle stránce dole:MSCH205 píše:Ted jsem volal na jeden inzerat na Gti v Praze je to nejakej autosalon smartu a prý když není v TP Euro norma tak autom. platí ekopoplatek 10tis, ale ten borec mi říkal že v Praze je jedna firma která dokáže do Tp dopsat Ekonormu pokud jí auto plní tak to prý stojí 1tis. nevím přesně jak se jmenuje možná něco jako Heckra nebo podobně přesně nevedel Víte něco o tom
http://auto.idnes.cz/zjistete-kolik-zap ... jetiny_fdv
např ja mam diesla tzn. kategorie M1, N1 a mám normu 83.02 C -> což odpovídá normě EURO 1
- MSCH205
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Roman
- tel.:: 732235260
- Kontaktovat uživatele:
Jj tak asi myslel že ti tam zapíšou ůdaj podle kterýho bys mohl mít tu euro1 místo nějáký která podle převodů neodpovídá žádnýmu euruWoMec píše::-D to je zase kec :) ... U starších aut jako jsou 205 a apod budeš EURO normu hledat marně. Najdeš pouze českou ekologickou normui EHK ai EHS. Těchto norem je několik, a musíš si podle převodní tabulky zjistit které normě EURO to odpovida. Tabulka na téhle stránce dole:MSCH205 píše:Ted jsem volal na jeden inzerat na Gti v Praze je to nejakej autosalon smartu a prý když není v TP Euro norma tak autom. platí ekopoplatek 10tis, ale ten borec mi říkal že v Praze je jedna firma která dokáže do Tp dopsat Ekonormu pokud jí auto plní tak to prý stojí 1tis. nevím přesně jak se jmenuje možná něco jako Heckra nebo podobně přesně nevedel Víte něco o tom
http://auto.idnes.cz/zjistete-kolik-zap ... jetiny_fdv
např ja mam diesla tzn. kategorie M1, N1 a mám normu 83.02 C -> což odpovídá normě EURO 1
Peugeot 205 Roland Garros cabrio Originální klasika na léto
TOHLE JSEM DNESKA NÁHODOU NAŠEL VE SVĚTĚ MOTORŮ. MYSLÍM, ŽE BY SE TO NĚKTERÝM MOHLO HODIT.
http://uloz.to/1328832/EMISNÍ%20NORMA.jpg
http://uloz.to/1328832/EMISNÍ%20NORMA.jpg
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Dnes jsem si volal na DI a ptal se jak je to s přihlášením když v TP není uvedena Euro norma.
Bylo by sděleno že mám k nim požádat o nahlédnutí do původního velkéo TP,to v případě že se jedná o uplikát a pokud ani v originále nebude norma uvedena se obrátit na firmu dekra,ktzerá provozuje většinu stanic STK a Ti mi to za poplatek 1000,-Kč zapíší.
Sama ale hned dodala že ví že to není naše chyba že to tam není a tedy pokusit se napsat na ministerstvo a požadovat toto zapsání zdarma.
Čim víc lidí se bude obracet,tim větší pravděpodobnost že se tim někdo zabívat bude.
Bylo by sděleno že mám k nim požádat o nahlédnutí do původního velkéo TP,to v případě že se jedná o uplikát a pokud ani v originále nebude norma uvedena se obrátit na firmu dekra,ktzerá provozuje většinu stanic STK a Ti mi to za poplatek 1000,-Kč zapíší.
Sama ale hned dodala že ví že to není naše chyba že to tam není a tedy pokusit se napsat na ministerstvo a požadovat toto zapsání zdarma.
Čim víc lidí se bude obracet,tim větší pravděpodobnost že se tim někdo zabívat bude.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner