Zelená bestie Griffe + Xsara vts + Saxo vts
Re: Zelená bestie Griffe
hezký kotouče se na to tvoje auto budu muset někdy taky už podívat osobně
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no už aby jezdilo zatim tak různě postává na kolech nebo na špalkách v garážiHroche píše:hezký kotouče se na to tvoje auto budu muset někdy taky už podívat osobně
- vinorak
- odborník
tak zadní brzdy jsou taky hotový Akorát nemám fotku se třmenem ale je vypucován a ta část pro destičky je taky v černé..
jinak momentálně čekám až soused přiveze bomby na autogen, protože bych nerad ukroutil nějakou brzdovou trzbičku
jo a ještě sem trochu poupravil rádio, přecejenom dřevěný dekor se mi do auta moc nehodil
jinak momentálně čekám až soused přiveze bomby na autogen, protože bych nerad ukroutil nějakou brzdovou trzbičku
jo a ještě sem trochu poupravil rádio, přecejenom dřevěný dekor se mi do auta moc nehodil
- vinorak
- odborník
tak už mám konečně i destičky
jinak nějak sem se nudil, a tak z interiéru zůstal akorát strop a palubka Koberec se musí vyprat a bude jako nový. No a dokonce to ani neni nikde schnilý
jinak nějak sem se nudil, a tak z interiéru zůstal akorát strop a palubka Koberec se musí vyprat a bude jako nový. No a dokonce to ani neni nikde schnilý
- Klobe
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1991
jak se ti libi to radio???? mam ho taky i s ovladacem+ cd charger a hraje fakt pekne, asi bych ho nemenil
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
- vinorak
- odborník
jo rádio je na svůj věk luxusníkloub píše:jak se ti libi to radio???? mam ho taky i s ovladacem+ cd charger a hraje fakt pekne, asi bych ho nemenil
- vinorak
- odborník
Tak další novinky: vykuchal sem celý vnitřek a vypral sem koberec. Interiér už je opět na svém místě. A jelikož soused pořád nemá bomby tak sem začal s motorem Sundal sem nárazník se spojlerem, vypustil vodu, vyndal chladič a vytahal všecny hadice od oleje a vody no a pudu na rozvody.. snad to dám dohromady
a tady jedna fotka už poskládaného vnitřku
a tady jedna fotka už poskládaného vnitřku
- vinorak
- odborník
to má opravdu imobilizér icon_eh Tak to bych rád věděl jak ho donutit aby mi pustil šťávu do relátka palivový pumpy..
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
to budeš mít asi ten samý jak já, taky po vydělání baterky to vypne a pak to musím zapnout ovladačem...Ale jestli příjdeš na to jak ho přemostit tak mi pošli prosím návod, mě ten ovladač zlobí, takže bych někde mohl zůstat viset...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- vinorak
- odborník
no problém je v tom, že mám sice centrál, ale jenom na klič a ani na stropě neni čidlo pro dálku. Ale griffe by to mít mělo a pod stropnim světýlkem je i ten konektor no u volantu se mi válí několik relátek,krabiček. Jedna je bzučák, druhá by mohla bejt stmívač osvětlení, pak asi jednotka centrálu no a pak tam je jedno přepínací relátko s celkem tlustejma drátama( v 1.1 nic takovýho neni), tak to by mohlo být ono skusim napsat hugovi nebo mardovi a nebo předchozímu majiteliMilhaus píše:to budeš mít asi ten samý jak já, taky po vydělání baterky to vypne a pak to musím zapnout ovladačem...Ale jestli příjdeš na to jak ho přemostit tak mi pošli prosím návod, mě ten ovladač zlobí, takže bych někde mohl zůstat viset...
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Jirka
Zkus huga,dokonce i ten centrál má doma tušim.vinorak píše:no problém je v tom, že mám sice centrál, ale jenom na klič a ani na stropě neni čidlo pro dálku. Ale griffe by to mít mělo a pod stropnim světýlkem je i ten konektor no u volantu se mi válí několik relátek,krabiček. Jedna je bzučák, druhá by mohla bejt stmívač osvětlení, pak asi jednotka centrálu no a pak tam je jedno přepínací relátko s celkem tlustejma drátama( v 1.1 nic takovýho neni), tak to by mohlo být ono skusim napsat hugovi nebo mardovi a nebo předchozímu majiteliMilhaus píše:to budeš mít asi ten samý jak já, taky po vydělání baterky to vypne a pak to musím zapnout ovladačem...Ale jestli příjdeš na to jak ho přemostit tak mi pošli prosím návod, mě ten ovladač zlobí, takže bych někde mohl zůstat viset...
- vinorak
- odborník
no nejdřív to skusim zamknout a odemknout klíčem, třeba to bude stačit
- vinorak
- odborník
vinorak píše:no nejdřív to skusim zamknout a odemknout klíčem, třeba to bude stačit
tak sem odemikal a zamikal a pořád nic
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
to ti nepomůže, nějak se mi nezdá že by u 205tek fungoval imobilizér jen na klíček...Ale dostal jsem návod - strčit do spínačky klíček a 11x otočit tam a zpět a mělo by se to "prý" odblokovat...ještě jsem to ale nezkoušelvinorak píše:
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
to jsou rady jak od babky kořenářkyMilhaus píše:to ti nepomůže, nějak se mi nezdá že by u 205tek fungoval imobilizér jen na klíček...Ale dostal jsem návod - strčit do spínačky klíček a 11x otočit tam a zpět a mělo by se to "prý" odblokovat...ještě jsem to ale nezkoušelvinorak píše: