Přeměření žhavících svíček
- shorty_20
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Michal
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přeměření žhavících svíček
Kluci na ohmy se vykaslete hlavni je jestli zheveji cas bych az tak nehrotil relatko nepremluvis.nebo nazhavis napodruhy to spis ale v zime.
- stepmir
- Uživatel
- Skutečné jméno: Mirek
shorty_20 píše:Kluci na ohmy se vykaslete hlavni je jestli zheveji cas bych az tak nehrotil relatko nepremluvis.nebo nazhavis napodruhy to spis ale v zime.
Jo jo přesně tak !!!!
Trabant T601
Vaz 2101
Mazda 626 2,0 D
BMW 325 TDS AUTOMAT
Peugeot 205 1,8 GRD
Fiat Punto 1,9 JTD
Vaz 2101
Mazda 626 2,0 D
BMW 325 TDS AUTOMAT
Peugeot 205 1,8 GRD
Fiat Punto 1,9 JTD
- poldík
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: kuba
- Kontaktovat uživatele:
nemáš pravdu že na čase nezáleží.pokud ti bude žhavit blbá jedna svíčka pomalej hodně těžko se ti bude startovat.a todle mě nevymluvíš zažil sem to.jedině měřákem zkoušet.to vaše jiskření si nechte.
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
jiskření je ozkoušení ... špatný zhaviče nejistří ... nebo jiskří málo ...poldík píše:nemáš pravdu že na čase nezáleží.pokud ti bude žhavit blbá jedna svíčka pomalej hodně těžko se ti bude startovat.a todle mě nevymluvíš zažil sem to.jedině měřákem zkoušet.to vaše jiskření si nechte.
vysvetlení? :) ... dobrý žhavič si vezmě přes 20A hned po zapnutí a tento proud pomalu klesá ... špatný žhavič si vezmě znatelně mín .. tedy i menší proud ... takže jikra je daleko "menší"
- poldík
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to ještě záleží jak přiložíš drát.tak mě teda řekni jak poznáš dobrý žhavič od načatých.když budeš mít v autě všechny načaté tak nezjistíš jak mají jiskřit dobré.elektrikáře těžko poučíšWoMec píše:jiskření je ozkoušení ... špatný zhaviče nejistří ... nebo jiskří málo ...poldík píše:nemáš pravdu že na čase nezáleží.pokud ti bude žhavit blbá jedna svíčka pomalej hodně těžko se ti bude startovat.a todle mě nevymluvíš zažil sem to.jedině měřákem zkoušet.to vaše jiskření si nechte.
vysvetlení? :) ... dobrý žhavič si vezmě přes 20A hned po zapnutí a tento proud pomalu klesá ... špatný žhavič si vezmě znatelně mín .. tedy i menší proud ... takže jikra je daleko "menší"
- WoMec
ja vim ze elektrikářa těžko poučíš .. taky jsem elektrikář ... ale načaté žhaviče vetšinou nezajiskří vubec .. nebo jenom hodne málo ... mají totož opačný prubeh proudu .. neboli pro elekrikáře: doba náběhu je tak velká že to jiskru nehodí nebo fakt jenom malou ... proto tyhle žhaviče taky žhaví střašně dlouho ... jinak pokud bys to chtěl měřit měřákem tak dobrý žhavič by mel hned po připojení sežrat 20A a cca do 5 sekund by proud mel klesnout na nejaké (z hlavy nevim hodnotu) ustálené minimum (kdy ho odpojí relé)
- poldík
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dobrý žhavič má do 1 ohmu.a co když má 10 nebo 15 ohmu jak dobře poznáš rozdíl??silno nebo slaboproud
- WoMec
slabo ;) .. jinak ja neříkám že nemáš pravdu ... ... ale tou jiskrou je to nejrychlejší a zatím se mi nestalo že by mě tahle metoda zklamala :)poldík píše:dobrý žhavič má do 1 ohmu.a co když má 10 nebo 15 ohmu jak dobře poznáš rozdíl??silno nebo slaboproud
- radiboy
- Uživatel
- Rok narození: 1984
no to ze ti odydu vsetky na raz je taka sance ze ..... dovidenia , ale pokial ti co len jeden hapruje je to strasne citit , mne startoval na brnk skoro bez zhavenia ale teraz kasle ako tuberak takze sa treba tym zaoberatpoldík píše: to ještě záleží jak přiložíš drát.tak mě teda řekni jak poznáš dobrý žhavič od načatých.když budeš mít v autě všechny načaté tak nezjistíš jak mají jiskřit dobré.elektrikáře těžko poučíš
peugeot 205 cabrio 1.9 TD
skoda rapid 136 - predane
skoda rapid RS - uz piaty rok zavreta pekne garage
peugeot 205 cabrio 1,9 GTI 88kw - na diely
skoda rapid 136 - predane
skoda rapid RS - uz piaty rok zavreta pekne garage
peugeot 205 cabrio 1,9 GTI 88kw - na diely
- poldík
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já silno.ani bych neřekl že je to rychlejší spíš to výjde na stejno.prostě si myslím že měřákem je to lepší ,nikoho přemlouvat nebudu aby to tak dělal.