Klepani motoru
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
Klepani motoru
Asi od 30s to klepani motoru me dela taky, pkene to de slyset i od jedne minuty, je to normalni? da se to nejak seridit aby to neklepalo?
http://www.youtube.com/watch?v=HMs8V-3T3v8
http://www.youtube.com/watch?v=HMs8V-3T3v8
VTS powa
- MaRa205CTI
- Nováček
- Rok narození: 1979
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klepani motoru
Uz si to klepani vyresil????mam ten samy problem,cely motor jsem rozebral,koupil nove nebo zgeneralkovalo co se dalo a po usazeni motoru do 205 zaclo peklo a pokud pridam plyn tak to doslova mlati...myslel jsem ze hydraulicke zdvihatka,tak jsem koupil nove,klepe porad,tak jeste mely vacky male plosky pred spickou palce,koupil jsem taky nove a klepe to porad.....cela hlava byla delana pred 3 mesici nekde v Ostrave.tak nevi co s tim.........Poradte prosim .....nebo to pustim ze skaly.........
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
no nevyresil, ptze to auto uz je davno prodane:). jak si natom s tlakem oleje a kolik ma vubec nalitano(olej)?
VTS powa
- MaRa205CTI
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
prodat je dobry napad......no motor je komplet po GO takze tlak je v poho,maze to vacky i hydraulicke zdvihatka a olej je tam uplne novy...jeste me napadlo jestli neni problem v nejakem ventilu...takze jde hlava dolu a komplet asi nove ventily,protoze to vypada ze to klepani jde z hlavy a vsechno jsem uz vymenil...
-
- 205club je můj domov
- Skutečné jméno: Pavel
- Kontaktovat uživatele:
To klepání jak je na videu jsou ventily...další varianta je vačka a na klice...Je toho víc....
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
- MaRa205CTI
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Cau lidi,asi mam zjistenou zavadu a duvod klepani.....prave jsem sundal hlavu a zjistil ze malo zabrousili sedlo saciho ventilu(novy) v hlave..mam pekny otisk casti ventilu v pistu jak je to vybrani.....Kua tak to jsem jeste nevidel... icon_eh ........jo jinak mas pavdu,to klepani je zpusobene ventily,nebo mozna hydraulicke zdvihatka,je treba je nekdy vymyt a dat tam novy olej a trochu rozhybat,vim to z vlastni praxe..vacka by musela byt hodne jeta aby to tak klepalo...