Jemně zatáčí do leva

Problémy s přední, nebo zadní nápravou, jejich repase, opravy a vylepšení
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Re: Jemně zatáčí do leva

Příspěvek od TomGTI »

Gordy píše:Tady se mluví o sbíhavoati,ne laserové geometrii.
navíc u laserové geometrie se stejně ještě do nedávna vycházelo z jenoho pevného bodu a tím bylo PZ kolo,tedy se předpokládalo že to má všechny hodnoty tak jak má mít,ale když bylo špatně,tak bylo celé měření špatně.
Já reaguju na tvůj příspěvěk,nezjímá mě že se o něčem mluví,já jsem to pochopil.Tyčku máme v práci taky,je to sice jednoduché a pěkné ale změříš tím jen jednu věc,pokud mě zajímá i záklon čepu s přihlédnutím že potřebuji vědět "jak na tom auto je" či s přihlednutím na nějákou opravu.Nezajímal jsem se co z čeho vycházelo,jen pochybuju že kdyby se vycházelo z jedné hodnoty a ta byla např.špatná tak by to asi moc nefungovalo,v každém dobrém autorizovaném servise či větším pneuservise mají geometrii a myslím že kdyby to nefungovalo zůstalo by se u železných tyčí a bambusů.
Jinak Bartik444 být tebou moc bych se nesmál ;-)
Bartik333
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Lubos
tel.:: 607684334
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartik333 »

TomGTI píše:
Gordy píše:Tady se mluví o sbíhavoati,ne laserové geometrii.
navíc u laserové geometrie se stejně ještě do nedávna vycházelo z jenoho pevného bodu a tím bylo PZ kolo,tedy se předpokládalo že to má všechny hodnoty tak jak má mít,ale když bylo špatně,tak bylo celé měření špatně.
Já reaguju na tvůj příspěvěk,nezjímá mě že se o něčem mluví,já jsem to pochopil.Tyčku máme v práci taky,je to sice jednoduché a pěkné ale změříš tím jen jednu věc,pokud mě zajímá i záklon čepu s přihlédnutím že potřebuji vědět "jak na tom auto je" či s přihlednutím na nějákou opravu.Nezajímal jsem se co z čeho vycházelo,jen pochybuju že kdyby se vycházelo z jedné hodnoty a ta byla např.špatná tak by to asi moc nefungovalo,v každém dobrém autorizovaném servise či větším pneuservise mají geometrii a myslím že kdyby to nefungovalo zůstalo by se u železných tyčí a bambusů.
Jinak Bartik444 být tebou moc bych se nesmál ;-)

Tome pisu se jako Bartik333. Jsou tam trojky, vis. :smich: :smich: :smich: :smich:
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. :205:
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Kimiracing
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kimiracing »

k tvojemu problemu mam jeden dotaz -nezda sa ti že ked vytočiš dolava a potom doprava do jednej strany toči viacej ??
Klobe
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od Klobe »

nee to mě nedělá, když mám volant v přímé poloze tak to jen mírně zatačí :m:
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
skardik
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skardik »

A máš srovnanej volant s kolama?
Pažout 205 1.9 Rallye - MI16 :)
VW Passat Variant B5,5 2,5 V6 TDI 4motion - Prodáno
Suzuki TL 1000S, Powercommander + K&N + RP tuning exhaust - Červená raketa na dvou kolech :)
IVECO Eurocargo E100
Octavia II 2.0FSi 4x4 LaK
Ford Transit Sněhurva
Semir
205club je můj domov
205club je můj domov
Skutečné jméno: Pavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semir »

S tím táhnutím do levé nebo pravé strany je problém, nenajdeš ideálně rovnou vozovku. Jinak to bývá většinou tlumičem nebo spodním kloubem ramene, ale popravdě to může dělat i jakékoli pouzdro ramene. Hlavní nosník nápravnice je napevno.
Já mám problém jiný a už to tu řešíme, že se mi rozhodila za jízdy sama od sebe geometrie a to o hodně.
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Klobe
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od Klobe »

Jo už to mám vyřešené.... bylo to špatnými pneu.... vyměnil jsem zadní za přední a je to v pohodě :urg:
jen mě překvapilo že firma jako DUNLOP vyrobí takové zmetky icon_eh nebyly rozhodně levné :roul: :roul:
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Odpovědět