posmrdívá benzín
- whiler
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Adam Pavelka
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
posmrdívá benzín
nevíte někdo proč mi smrdí benzín v autě? když jedu a mám otevřený okýnka tak mi to trochu posmrdívá i vevnitř..jestli je možný,že i když jedu,tak malá dírka ve vejfuku mi profičí? nebo ejslti neni špatný těsnění u spojení zbytku vyjefuku se svodama?
205 XS 1.4 55kW, Remus to je Rámus,
- whiler
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: posmrdívá benzín
nevie někto?
- Hoj@n
- Stálý inventář 205clubu

- Skutečné jméno: Pepa
- tel.:: 777232994
- Kontaktovat uživatele:
mám stejný problém... zakledá 1.4, tím to bude!!!
PEUGEOT 205 Roland Garros "GYRROSEK"- r.v. 1992, 1.4, 55kw - Byvavalo :-(
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
- whiler
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
hehe tak zkus něco pozjitit..docela by mě to zajímalo,tuším že to bude profukovat přes ten těsnící kroužek mezi svody a zbytkem výfuku
- vinorak
- odborník

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
no to těsnění za svodama sem měl taky v hájí a jenom to lechce foukalo, ale že by smrděl benzín to teda ne
nemáte spíš ucpanou trubku co vede z nádrže k víčku kvůli odvzdušnění nádrže....
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Mi taky smrdi benzin v aute, ale jen kdyz mam otevrene stresni okno a casto pribrzduju. Kdyz mam otevrene bocni okynko tak jde benzin dovnitr citit malokdy. Mam to tak uz 5 let a neresim.. jednou jsme se tu o tom uz bavili a prisli sme na to, ze to tak ma byt ze se mam na to vykaslat
.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- whiler
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
paráda,no mě to taky nesmrdí,mě to voní :D a musí být otevřenéí okno jinak to cítit nejde...neřešim
když jsem tam měl origo sáni a filtr tak jsem nic necítil a když jsem tam dával sportovní filtr a měl otevřenou kapotu a zkoušel jsem to tak smrděl trochu benzín...nevim jestly máš sportovní filtr nebo někde u sání díru kteru ti uniká benzínové výpary
xsaraII 1,4i 55kw break 2001
- whiler
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tak já to už mám vyřešené.jak jsem si od huga přivezl REMUS tak hned jak jsem ho heftoval,utěsnil všechny možné díry po potrubí a nyní nic nesmrdí...swihyy píše:když jsem tam měl origo sáni a filtr tak jsem nic necítil a když jsem tam dával sportovní filtr a měl otevřenou kapotu a zkoušel jsem to tak smrděl trochu benzín...nevim jestly máš sportovní filtr nebo někde u sání díru kteru ti uniká benzínové výpary
- Katza
- Aktivní uživatel

- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Já mam ten samej problém. Je pravda, že vejfuk mam takovej seskládanej a posvařovanej, ale snad nikde neutiká. Až bude novej - uvidíme. Ale ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt z nádržky aktivního uhlí....nemáte někdo zkušenost??? No budu muset na to co nejdřív kouknou.
- whiler
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
já si taky myslel že nikde neutíká....ale utíkal...chce to řádně skontrolovat popřípadět dovařit nebo zatmelit.Katza píše:Já mam ten samej problém. Je pravda, že vejfuk mam takovej seskládanej a posvařovanej, ale snad nikde neutiká. Až bude novej - uvidíme. Ale ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt z nádržky aktivního uhlí....nemáte někdo zkušenost??? No budu muset na to co nejdřív kouknou.
- Katza
- Aktivní uživatel

- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Jj je možný, že má dirku. Já se taky těšim na novej vejfuk, ale jenom leštěný svody přijdou na 6500whiler píše:já si taky myslel že nikde neutíká....ale utíkal...chce to řádně skontrolovat popřípadět dovařit nebo zatmelit.Katza píše:Já mam ten samej problém. Je pravda, že vejfuk mam takovej seskládanej a posvařovanej, ale snad nikde neutiká. Až bude novej - uvidíme. Ale ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt z nádržky aktivního uhlí....nemáte někdo zkušenost??? No budu muset na to co nejdřív kouknou.
- whiler
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tak já mám Rezonátor a Tlumič Remus...spotřeba vzrostla ale zase zvuk je skvělej a táhne to velmi dobře.ale zase Výfuk je plně průchozí takže i od tý spotřeby nejdou čekat zázraky, když dáš kat místo rezonátoru tak už to přeci jen nebude plně průchozí a nemuselo by to tolik žrát.Katza píše:Jj je možný, že má dirku. Já se taky těšim na novej vejfuk, ale jenom leštěný svody přijdou na 6500whiler píše:já si taky myslel že nikde neutíká....ale utíkal...chce to řádně skontrolovat popřípadět dovařit nebo zatmelit.Katza píše:Já mam ten samej problém. Je pravda, že vejfuk mam takovej seskládanej a posvařovanej, ale snad nikde neutiká. Až bude novej - uvidíme. Ale ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt z nádržky aktivního uhlí....nemáte někdo zkušenost??? No budu muset na to co nejdřív kouknou.pak ještě lambda za 3 tis. střeďák, Kat a koncovka, njn - je to o penízkách, teďka volají tlumiče - uff. Když sme u toho vejfuku - nemáte někdo zkušenost, jaká je nej varianta? Jako svody sou jasný, na konec sportovní tlumič a co doprostřed?jestli Kat nebo rezonátor nebo obojí, střeďák ANO/NE....jak to máte vyřešený??? Chci aby to nežralo jak prokopnutý, nevohluch sem z toho a aby to tahalo...díky všem