posmrdívá benzín

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Odpovědět
whiler
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1990
Skutečné jméno: Adam Pavelka
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

posmrdívá benzín

Příspěvek od whiler »

nevíte někdo proč mi smrdí benzín v autě? když jedu a mám otevřený okýnka tak mi to trochu posmrdívá i vevnitř..jestli je možný,že i když jedu,tak malá dírka ve vejfuku mi profičí? nebo ejslti neni špatný těsnění u spojení zbytku vyjefuku se svodama?
205 XS 1.4 55kW, Remus to je Rámus,
whiler
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: posmrdívá benzín

Příspěvek od whiler »

nevie někto?
Hoj@n
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Pepa
tel.:: 777232994
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoj@n »

mám stejný problém... zakledá 1.4, tím to bude!!!
PEUGEOT 205 Roland Garros "GYRROSEK"- r.v. 1992, 1.4, 55kw - Byvavalo :-(
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
whiler
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiler »

hehe tak zkus něco pozjitit..docela by mě to zajímalo,tuším že to bude profukovat přes ten těsnící kroužek mezi svody a zbytkem výfuku
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas

Příspěvek od vinorak »

no to těsnění za svodama sem měl taky v hájí a jenom to lechce foukalo, ale že by smrděl benzín to teda ne ;-) nemáte spíš ucpanou trubku co vede z nádrže k víčku kvůli odvzdušnění nádrže....
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

Mi taky smrdi benzin v aute, ale jen kdyz mam otevrene stresni okno a casto pribrzduju. Kdyz mam otevrene bocni okynko tak jde benzin dovnitr citit malokdy. Mam to tak uz 5 let a neresim.. jednou jsme se tu o tom uz bavili a prisli sme na to, ze to tak ma byt ze se mam na to vykaslat ;-).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
whiler
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiler »

paráda,no mě to taky nesmrdí,mě to voní :D a musí být otevřenéí okno jinak to cítit nejde...neřešim
swihyy
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1988

Příspěvek od swihyy »

když jsem tam měl origo sáni a filtr tak jsem nic necítil a když jsem tam dával sportovní filtr a měl otevřenou kapotu a zkoušel jsem to tak smrděl trochu benzín...nevim jestly máš sportovní filtr nebo někde u sání díru kteru ti uniká benzínové výpary
xsaraII 1,4i 55kw break 2001
whiler
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiler »

swihyy píše:když jsem tam měl origo sáni a filtr tak jsem nic necítil a když jsem tam dával sportovní filtr a měl otevřenou kapotu a zkoušel jsem to tak smrděl trochu benzín...nevim jestly máš sportovní filtr nebo někde u sání díru kteru ti uniká benzínové výpary
tak já to už mám vyřešené.jak jsem si od huga přivezl REMUS tak hned jak jsem ho heftoval,utěsnil všechny možné díry po potrubí a nyní nic nesmrdí... :blbl:
Katza
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katza »

Já mam ten samej problém. Je pravda, že vejfuk mam takovej seskládanej a posvařovanej, ale snad nikde neutiká. Až bude novej - uvidíme. Ale ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt z nádržky aktivního uhlí....nemáte někdo zkušenost??? No budu muset na to co nejdřív kouknou.
whiler
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiler »

Katza píše:Já mam ten samej problém. Je pravda, že vejfuk mam takovej seskládanej a posvařovanej, ale snad nikde neutiká. Až bude novej - uvidíme. Ale ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt z nádržky aktivního uhlí....nemáte někdo zkušenost??? No budu muset na to co nejdřív kouknou.
já si taky myslel že nikde neutíká....ale utíkal...chce to řádně skontrolovat popřípadět dovařit nebo zatmelit.
Katza
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katza »

whiler píše:
Katza píše:Já mam ten samej problém. Je pravda, že vejfuk mam takovej seskládanej a posvařovanej, ale snad nikde neutiká. Až bude novej - uvidíme. Ale ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt z nádržky aktivního uhlí....nemáte někdo zkušenost??? No budu muset na to co nejdřív kouknou.
já si taky myslel že nikde neutíká....ale utíkal...chce to řádně skontrolovat popřípadět dovařit nebo zatmelit.
Jj je možný, že má dirku. Já se taky těšim na novej vejfuk, ale jenom leštěný svody přijdou na 6500 :cry: pak ještě lambda za 3 tis. střeďák, Kat a koncovka, njn - je to o penízkách, teďka volají tlumiče - uff. Když sme u toho vejfuku - nemáte někdo zkušenost, jaká je nej varianta? Jako svody sou jasný, na konec sportovní tlumič a co doprostřed?jestli Kat nebo rezonátor nebo obojí, střeďák ANO/NE....jak to máte vyřešený??? Chci aby to nežralo jak prokopnutý, nevohluch sem z toho a aby to tahalo...díky všem ;-)
whiler
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiler »

Katza píše:
whiler píše:
Jj je možný, že má dirku. Já se taky těšim na novej vejfuk, ale jenom leštěný svody přijdou na 6500 :cry: pak ještě lambda za 3 tis. střeďák, Kat a koncovka, njn - je to o penízkách, teďka volají tlumiče - uff. Když sme u toho vejfuku - nemáte někdo zkušenost, jaká je nej varianta? Jako svody sou jasný, na konec sportovní tlumič a co doprostřed?jestli Kat nebo rezonátor nebo obojí, střeďák ANO/NE....jak to máte vyřešený??? Chci aby to nežralo jak prokopnutý, nevohluch sem z toho a aby to tahalo...díky všem ;-)
tak já mám Rezonátor a Tlumič Remus...spotřeba vzrostla ale zase zvuk je skvělej a táhne to velmi dobře.ale zase Výfuk je plně průchozí takže i od tý spotřeby nejdou čekat zázraky, když dáš kat místo rezonátoru tak už to přeci jen nebude plně průchozí a nemuselo by to tolik žrát.
Odpovědět