Zapojeni podtlaku
-
Tommys
Zapojeni podtlaku
ahoj kluci, chtěl bych poradit, vy co máte 1,4 případně 1,1 motory, máte na sání před vzduchovým filtrem takovej ten bazmecht s klapkou která nasává buď teplej nebo studenej vzduch. K tomu vede hadička na podtlakový ovládání, kam to máte zapojení, já to v autě neměl při koupi a teď to tam budu dávat
- hugo boss
- V.I.P

- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojeni podtlaku
že si neřekl Tome, já se mrknu mladý do auta a dám ti znamení :)Tommys píše:ahoj kluci, chtěl bych poradit, vy co máte 1,4 případně 1,1 motory, máte na sání před vzduchovým filtrem takovej ten bazmecht s klapkou která nasává buď teplej nebo studenej vzduch. K tomu vede hadička na podtlakový ovládání, kam to máte zapojení, já to v autě neměl při koupi a teď to tam budu dávat
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
-
Tommys
-
Tommys
Když už tohle budeš číst i když vím že to sem nepatří, chtěl jsem se tě zeptat ale zapoměl jsem na to, když couvám děsně mě mlátí náprava, když jedu do předu dělá to při jízdě na hrbolu, asi to budou čepy, ale dá se to nějak zjistit na heveru co vyměnit za to bych dostal u technický asi kopanec, díky Tomíku
-
Tommys
-
Tommys
Hůř nedotaženej šroub na kloubu co je na spodním rameni pod ložiskem, lítalo to tam vesele nahoru a dolu uplně na volno, jezdil jsem s tím rok, na rovině dobrý , na hrbolech byly slyšet rány a při prudkým rejdu to luplo, myslel jsem celou dobu že tou jsou tlumiče a nebo uložení tlumičů a bylo to tohle, dotáh jsem to a je po ránách, fascinuje mě ale to že takhle jsem to koupil už v bazaru, už když jsem to kupoval tak v tom lupalo, pak jsem to odkládal a odkláadal a zjistil až teďka před technickou když jsem najezdil asi 4000 tisíce kiláků, mazec
- hugo boss
- V.I.P

- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
no pěkný, mám tu celou nápravu tak kdyby něcoTommys píše:Hůř nedotaženej šroub na kloubu co je na spodním rameni pod ložiskem, lítalo to tam vesele nahoru a dolu uplně na volno, jezdil jsem s tím rok, na rovině dobrý , na hrbolech byly slyšet rány a při prudkým rejdu to luplo, myslel jsem celou dobu že tou jsou tlumiče a nebo uložení tlumičů a bylo to tohle, dotáh jsem to a je po ránách, fascinuje mě ale to že takhle jsem to koupil už v bazaru, už když jsem to kupoval tak v tom lupalo, pak jsem to odkládal a odkláadal a zjistil až teďka před technickou když jsem najezdil asi 4000 tisíce kiláků, mazec
... a příště bacha :)
www.peugeotdilykocbere.cz
-
Marcell
- Prudič

- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ty srouby to je neco :D Ja byl na technicky, a v pravym prednim rameni mi jeden sroub drzel tak na pul zavitu :D Kontrolor si me zavolal pod auto a prej co je tohle? rikam ajejej :D Sahnul sem do kufru pro 13ku a bylo :D Asi jedina zavada na aute :D Teda krome levy packy pod volantem (nejde mi svetelna houkacka a klakson). No a kdyz sem jel z technicky, tak sem ten sroub chtel zkontrolovat, jestli se nepovoluje, a omylem sem sach na rozpalenej kotouc :lol: :lol:
Ale melo to vyhodu ze sem nemusel 14 dni ve skole rysovat :lol: :lol:
Ale melo to vyhodu ze sem nemusel 14 dni ve skole rysovat :lol: :lol: