Zapojeni podtlaku

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Tommys

Zapojeni podtlaku

Příspěvek od Tommys »

ahoj kluci, chtěl bych poradit, vy co máte 1,4 případně 1,1 motory, máte na sání před vzduchovým filtrem takovej ten bazmecht s klapkou která nasává buď teplej nebo studenej vzduch. K tomu vede hadička na podtlakový ovládání, kam to máte zapojení, já to v autě neměl při koupi a teď to tam budu dávat
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojeni podtlaku

Příspěvek od hugo boss »

Tommys píše:ahoj kluci, chtěl bych poradit, vy co máte 1,4 případně 1,1 motory, máte na sání před vzduchovým filtrem takovej ten bazmecht s klapkou která nasává buď teplej nebo studenej vzduch. K tomu vede hadička na podtlakový ovládání, kam to máte zapojení, já to v autě neměl při koupi a teď to tam budu dávat
že si neřekl Tome, já se mrknu mladý do auta a dám ti znamení :)
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Tommys

Příspěvek od Tommys »

Vždyť jsem se tě ptal:-)A ty si říkal že přesně nevíš, z druhý strany na tebe volala mladá tak sem to nechtěl protahovat já dostal zprďánkováno v autě za to že to dlouho trvalo, že je v autě vedro a malej řval, takže je to stejně asi dobře, že jsme to neřešili:-)A od čeho je forum že
Tommys

Příspěvek od Tommys »

Když už tohle budeš číst i když vím že to sem nepatří, chtěl jsem se tě zeptat ale zapoměl jsem na to, když couvám děsně mě mlátí náprava, když jedu do předu dělá to při jízdě na hrbolu, asi to budou čepy, ale dá se to nějak zjistit na heveru co vyměnit za to bych dostal u technický asi kopanec, díky Tomíku
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

Jo ta hadička je zapojená do tý plastový věci co spojuje sání a filtr. sory ale nevim jak to popsat :( když koukáš na motor tak to je na pravý straně toho plastu. jsou tam dvě a ta zadní vede k tý klapce a druhá dolu jako někam pod škrtící klapku do sání. snad ti to pomůže :lol:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Tommys

Příspěvek od Tommys »

Jo jo už jsem to vykoukal z fotek motorů, ale díky přesně tak to je:-)
Tommys

Příspěvek od Tommys »

K tý nápravě Tome už to číst nemusíš, dneska jsem přišel na to co to je, radší ani nebudu říkat co to dělalo všici by jste mě tu ukamenovali a prohlásili za lamera :oops:
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

Tommys píše:K tý nápravě Tome už to číst nemusíš, dneska jsem přišel na to co to je, radší ani nebudu říkat co to dělalo všici by jste mě tu ukamenovali a prohlásili za lamera :oops:
že by nedotažený kola?
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Tommys

Příspěvek od Tommys »

Hůř nedotaženej šroub na kloubu co je na spodním rameni pod ložiskem, lítalo to tam vesele nahoru a dolu uplně na volno, jezdil jsem s tím rok, na rovině dobrý , na hrbolech byly slyšet rány a při prudkým rejdu to luplo, myslel jsem celou dobu že tou jsou tlumiče a nebo uložení tlumičů a bylo to tohle, dotáh jsem to a je po ránách, fascinuje mě ale to že takhle jsem to koupil už v bazaru, už když jsem to kupoval tak v tom lupalo, pak jsem to odkládal a odkláadal a zjistil až teďka před technickou když jsem najezdil asi 4000 tisíce kiláků, mazec
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

Tommys píše:Hůř nedotaženej šroub na kloubu co je na spodním rameni pod ložiskem, lítalo to tam vesele nahoru a dolu uplně na volno, jezdil jsem s tím rok, na rovině dobrý , na hrbolech byly slyšet rány a při prudkým rejdu to luplo, myslel jsem celou dobu že tou jsou tlumiče a nebo uložení tlumičů a bylo to tohle, dotáh jsem to a je po ránách, fascinuje mě ale to že takhle jsem to koupil už v bazaru, už když jsem to kupoval tak v tom lupalo, pak jsem to odkládal a odkláadal a zjistil až teďka před technickou když jsem najezdil asi 4000 tisíce kiláků, mazec
no pěkný, mám tu celou nápravu tak kdyby něco :wink:

... a příště bacha :)
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Marcell
Prudič
Prudič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcell »

Jo, ty srouby to je neco :D Ja byl na technicky, a v pravym prednim rameni mi jeden sroub drzel tak na pul zavitu :D Kontrolor si me zavolal pod auto a prej co je tohle? rikam ajejej :D Sahnul sem do kufru pro 13ku a bylo :D Asi jedina zavada na aute :D Teda krome levy packy pod volantem (nejde mi svetelna houkacka a klakson). No a kdyz sem jel z technicky, tak sem ten sroub chtel zkontrolovat, jestli se nepovoluje, a omylem sem sach na rozpalenej kotouc :lol: :lol:
Ale melo to vyhodu ze sem nemusel 14 dni ve skole rysovat :lol: :lol:
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

to si dobrej frajer :D asi sis vubec nenadaval vid? (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Marcell
Prudič
Prudič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcell »

ne, jen "trosku"...sem na tu technickou jel rano pred skolou :D Takze sem si pak celej den cucal prst a vypadal jak mentos :lol: :lol: :lol:
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

dal bych cokoliv abych te pri tom mohl videt :D
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

Marcelli, kdybys nejezdil jako hovado, tak bys nemusel tolik brzdit a neměl bys rozžhavený kotouč :D
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Odpovědět