sundání pneu
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: sundání pneu
Tak to je spravna odpoved cekal jsem "vis jak pekne hori woe"
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- vztekloun
- 309kář
- Rok narození: 1989
- tel.:: 0
no tak nizkoprofilace asi tezko a ano musi se to vest do pneuservisu ale pak to mas alespon o nejakou tu stovku levnejsi :D a hlavne kdybych ja mel platit za kazdou pneumatiku zvlast za sundani a nandani tak bych se asi trochu prohnul. to to radsi narvu do nadrze ty prachy :DLinkisek píše:Dokážu si představit váše výrazy v obličeji jak se mermomocí snažíte přervat monterpákou patku nízkoprofilové pneumatiky přes rantlík hliníkového disku a kousek z něj uštípnete ... Navíc pneumatiku bude potřeba vyvážit a co pak ... Pneuservis !?
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
kolik stojí sundání? 15,- korun jedno kolo? Tak nějak jsem platil teď za pavučiny a nechali si i ty pneu, bylo to za 10 minut i s překontrolováním disků. Kdybych se s tím měl doma 4 hodiny s*át tak na tom prodělám, ztráta času, za tu dobu si udělám jiné potřebné věci a nezničím si límce
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- Klobe
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Tomas
já si přezouvám gumy zadarmo, výhoda automechaniků
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
- vztekloun
- 309kář
no vidis to....... kdyz jsem makal v pneuservisu tak si sef rikal ze prezuti gum 100Kč za disk..... prezuti komplet gum z letnich na zimni 400Kč....... + vyvazeni + zavazicka a to uz si ceny nepamatuju. ;)
apropo....... kdyz je clovek sikovnej a da si neco pod tu montpaku tak si ten disk ani neposkrabe ;) ja si tam daval silnej karton. a parada :)
apropo....... kdyz je clovek sikovnej a da si neco pod tu montpaku tak si ten disk ani neposkrabe ;) ja si tam daval silnej karton. a parada :)
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ja v patek platil za prezuti 4 kol, vcetne vyvazeni a vyhozeni starych gum 136 Kc.
Uz se vidim, jak se trapim s montpakama presne jak rika milhaus
Ono to neni o poskrabani disku, ale spis o ohnuti nebo vylomeni. Prece jen v pneuservisu je ten postup ponekud jiny.
Ono to neni o poskrabani disku, ale spis o ohnuti nebo vylomeni. Prece jen v pneuservisu je ten postup ponekud jiny.
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- vztekloun
- 309kář
no aby jsi to vylomil tak to by jsi musel pekne zabejcit ;) ohnuti je pravdepodobnejsi ale kdyz budes sikovnej a vis kdy ma ten rafek dost tak to udelas bez jakyhokoliv poskozeni :)snowboy píše:No ja v patek platil za prezuti 4 kol, vcetne vyvazeni a vyhozeni starych gum 136 Kc.
teda ale ty ceny to je nadhera co tu rikate. kdybych se neridil tim co jsme meli v tom pneuservisu tenkrat tak si tam taky zajedu....... ale jen za vyvazeni 6-ti rafku jsem dal kolem 150-ti korun..... tak nevim. asi mate slevy :D