o sexu prevazne nevazne
- Marda106
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Marek
- Kontaktovat uživatele:
o sexu prevazne nevazne
Tak vas tady vsechny zdravim posledni dobou to tu mame krasne zivy tak proc to neozivit jeste vic snad vas tohle tema bude bavit muzete si psat fakt uplne nevazne a bez cenzury... Tak co kdo jste si uz zasu...ly v aute nebo ze by ve svoji 205tce myslite ze je to realny v takovym malym auticku :D :D :D :D
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel
- Marda106
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Toz prej se v takovym aute zasukat da staci vylizt pred nej a oprit si zenskou o kapotu :D :D :D A s 5 dvirkem to mas jeste lepsi Vertexi otevres zadni dvere polozis babu na sedacky a ty budes stat venku nebo taky otevrete zadni dvere vyhodite sedacky a plato a ejhle mista tam mate ze by si tam mohli zasukat 3 :D :D :D :D
Mě 205nepříjde zas tak malá a to mám 188cm jinak ve 205ce se dá i krásně vyspat(nocovat ne šu*at :lol:...teda to pak taky... ) Normálně se posunou sedačky co nejvíc dopředu,naklopěj se,oddělá se plato,to se dá na palubku,opěradlo od zadní lavice se oddělá(4šroubky+10ka klíček) to opěradlo se dá mezi zadní sedačku a přední sedačky a je tam letiště že se tam krásně dva lidi vyspěj a uprava netrvá víc jak 10minut...vyzkoušeno z vlastní zkušenosti ale lepší pootevřít náké okénko a nezavírat zadní dveře aby se dalo líst ven...je to ale na 3dvířku....
Citroen Saxo VTS 16V 2001
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
Proč tak složitě??? :lol: :lol: :D :D Já už v Bobíkovi spal s drahou mockrát,jen jsme posunuli sedačky v pojezdech na max. dopředu uplně sklopili sedáky až se opřeli o zadní vyndali hlavové opěrky ,které jsme položili na zadní sedačky aby se vyrovnal schod který tam vznikl,spacák,a polštář a báječně vyspáno No a samozřějmě vyšukáno Jde to skvěle v tak malém autě :D :D :P :P TOMCrack píše:Mě 205nepříjde zas tak malá a to mám 188cm jinak ve 205ce se dá i krásně vyspat(nocovat ne šu*at :lol:...teda to pak taky... ) Normálně se posunou sedačky co nejvíc dopředu,naklopěj se,oddělá se plato,to se dá na palubku,opěradlo od zadní lavice se oddělá(4šroubky+10ka klíček) to opěradlo se dá mezi zadní sedačku a přední sedačky a je tam letiště že se tam krásně dva lidi vyspěj a uprava netrvá víc jak 10minut...vyzkoušeno z vlastní zkušenosti ale lepší pootevřít náké okénko a nezavírat zadní dveře aby se dalo líst ven...je to ale na 3dvířku....
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
protože když máš anatomy,tak se na tom blbě spí,s nohama v kufru je to pohodnější :)Tomas cerveny píše:Proč tak složitě??? :lol: :lol: :D :D Já už v Bobíkovi spal s drahou mockrát,jen jsme posunuli sedačky v pojezdech na max. dopředu uplně sklopili sedáky až se opřeli o zadní vyndali hlavové opěrky ,které jsme položili na zadní sedačky aby se vyrovnal schod který tam vznikl,spacák,a polštář a báječně vyspáno No a samozřějmě vyšukáno Jde to skvěle v tak malém autě :D :D :P :P TOMCrack píše:Mě 205nepříjde zas tak malá a to mám 188cm jinak ve 205ce se dá i krásně vyspat(nocovat ne šu*at :lol:...teda to pak taky... ) Normálně se posunou sedačky co nejvíc dopředu,naklopěj se,oddělá se plato,to se dá na palubku,opěradlo od zadní lavice se oddělá(4šroubky+10ka klíček) to opěradlo se dá mezi zadní sedačku a přední sedačky a je tam letiště že se tam krásně dva lidi vyspěj a uprava netrvá víc jak 10minut...vyzkoušeno z vlastní zkušenosti ale lepší pootevřít náké okénko a nezavírat zadní dveře aby se dalo líst ven...je to ale na 3dvířku....
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Já mám také anatomy a jde to taky bezva se vyspat rozhodně jsem si nikdy neztěžoval a ani má momentální přítelkyně:lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: A v kufru máme většinou věci :lol: :lol: Ale oba způsoby mají něco do sebe TOMCrack píše:protože když máš anatomy,tak se na tom blbě spí,s nohama v kufru je to pohodnější :)Tomas cerveny píše:Proč tak složitě??? :lol: :lol: :D :D Já už v Bobíkovi spal s drahou mockrát,jen jsme posunuli sedačky v pojezdech na max. dopředu uplně sklopili sedáky až se opřeli o zadní vyndali hlavové opěrky ,které jsme položili na zadní sedačky aby se vyrovnal schod který tam vznikl,spacák,a polštář a báječně vyspáno No a samozřějmě vyšukáno Jde to skvěle v tak malém autě :D :D :P :P TOMCrack píše:Mě 205nepříjde zas tak malá a to mám 188cm jinak ve 205ce se dá i krásně vyspat(nocovat ne šu*at :lol:...teda to pak taky... ) Normálně se posunou sedačky co nejvíc dopředu,naklopěj se,oddělá se plato,to se dá na palubku,opěradlo od zadní lavice se oddělá(4šroubky+10ka klíček) to opěradlo se dá mezi zadní sedačku a přední sedačky a je tam letiště že se tam krásně dva lidi vyspěj a uprava netrvá víc jak 10minut...vyzkoušeno z vlastní zkušenosti ale lepší pootevřít náké okénko a nezavírat zadní dveře aby se dalo líst ven...je to ale na 3dvířku....
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
no já si to nedokážu představit,ale budiš :)Tomas cerveny píše:Já mám také anatomy a jde to taky bezva se vyspat rozhodně jsem si nikdy neztěžoval a ani má momentální přítelkyně:lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: A v kufru máme většinou věci :lol: :lol: Ale oba způsoby mají něco do sebe TOMCrack píše:protože když máš anatomy,tak se na tom blbě spí,s nohama v kufru je to pohodnější :)Tomas cerveny píše: Proč tak složitě??? :lol: :lol: :D :D Já už v Bobíkovi spal s drahou mockrát,jen jsme posunuli sedačky v pojezdech na max. dopředu uplně sklopili sedáky až se opřeli o zadní vyndali hlavové opěrky ,které jsme položili na zadní sedačky aby se vyrovnal schod který tam vznikl,spacák,a polštář a báječně vyspáno No a samozřějmě vyšukáno Jde to skvěle v tak malém autě :D :D :P :P TOM
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
no já si to nedokážu představit,ale budiš :)[/quote]
No asi jsi na to moc velký kluk A nejsi zvyklý na tu trochu nepohodlý :lol: :lol: :oops: :oops: TOM
No asi jsi na to moc velký kluk A nejsi zvyklý na tu trochu nepohodlý :lol: :lol: :oops: :oops: TOM
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
- Vertex
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To už je lepší odělat sedáky, ne? Zadní opěradlo položíš, je krásně rovný a chrápeš na němCrack píše:Mě 205nepříjde zas tak malá a to mám 188cm jinak ve 205ce se dá i krásně vyspat(nocovat ne šu*at :lol:...teda to pak taky... ) Normálně se posunou sedačky co nejvíc dopředu,naklopěj se,oddělá se plato,to se dá na palubku,opěradlo od zadní lavice se oddělá(4šroubky+10ka klíček) to opěradlo se dá mezi zadní sedačku a přední sedačky a je tam letiště že se tam krásně dva lidi vyspěj a uprava netrvá víc jak 10minut...vyzkoušeno z vlastní zkušenosti ale lepší pootevřít náké okénko a nezavírat zadní dveře aby se dalo líst ven...je to ale na 3dvířku....
Peugeot 205 - jízda mého života
- Marda106
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s tebou rad bych to videl to musi byt komicky sukacka v takovym auticku to bych chtel videt a zkusit :D :D :D :D :D No a nebo muze nekdo udelat videoreportaz jak se suka v Peugeotu 205 :D :D :DJerry205 píše:Kucíííí až tam budete zase vyšukávat napište nebo to nafoťte a dejte sem fotky, se na to rádi podíváme ... :lol: :lol: :lol: