No myslím že každý si má hledět toho co má doma.Z vlastní zkušenosti vím že to co doma máme může více překvapit a odreagovat než cokoliv co se nabízí kolem.Můj majitel byl taky překvapený když mě vzal s sebou na hellax párty na Olešnou.Po 2 vodkách s džusem jsem byla jasná a tak dychtivá že jsem ho zatáhla do auti a uprostřed plného parkoviště jsme .....No ten aplaus jak jsme odjížděli ještě teď mě mrazí studem. :oops: :oops: To bylo překvápko.Tichá voda břehy mele. :oops:
Katynka píše:No myslím že každý si má hledět toho co má doma.Z vlastní zkušenosti vím že to co doma máme může více překvapit a odreagovat než cokoliv co se nabízí kolem.Můj majitel byl taky překvapený když mě vzal s sebou na hellax párty na Olešnou.Po 2 vodkách s džusem jsem byla jasná a tak dychtivá že jsem ho zatáhla do auti a uprostřed plného parkoviště jsme .....No ten aplaus jak jsme odjížděli ještě teď mě mrazí studem. :oops: :oops: To bylo překvápko.Tichá voda břehy mele. :oops:
Tak to uz je trochu drsny
Jinak moje byvala pritelkyne si k alkoholu ani necuchla :lol: :lol:
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
Katynka píše:No myslím že každý si má hledět toho co má doma.Z vlastní zkušenosti vím že to co doma máme může více překvapit a odreagovat než cokoliv co se nabízí kolem.Můj majitel byl taky překvapený když mě vzal s sebou na hellax párty na Olešnou.Po 2 vodkách s džusem jsem byla jasná a tak dychtivá že jsem ho zatáhla do auti a uprostřed plného parkoviště jsme .....No ten aplaus jak jsme odjížděli ještě teď mě mrazí studem. :oops: :oops: To bylo překvápko.Tichá voda břehy mele. :oops:
Tak to uz je trochu drsny
Jinak moje byvala pritelkyne si k alkoholu ani necuchla :lol: :lol: