Všimnul jsem si že mám docela potečenou vanu od oleje, tak jsem myslel že budu měnit těsnění na vaně.. dneska jsem zkusil dotáhnout filtr od oleje a byl pěkně volnej

tak je možný že to šlo přes něj.
Raději jsem kontroloval olej a měl jsem to nad risku, přitom auto asi 2 hoďky stálo.. je možný že olej ještě nestekl? Zkontroluju raději ještě ráno než pojedu do práce.
Dále mi přijde, že se mi auto hodně rychle zahřeje (ale nepřehřívá se).. po 5 minutách jízdy po městě je tam 80°C - je to normální? Chladič je horkej, a vody by tam mělo být dost - zkoušel jsem odvzdušňovák na téčku za vstřikováním. Dřív se to zahřálo až třeba po 20 minutách, tak nevím jestli je to teď těma vedrama…

..nebo tam může být nějaký jiný problém. Zkoušel jsem hledat na foru, ale našel jsem jen že se to přehřívá a je studený chladič atak.
Jinak jsem si udělal výlet a dovezl od felixe hromadu matroše (docela sedla prdel když vzadu byly 2 nápravy navíc)

mimo jiné i další spínačku, tak ji asi zkusím, protože startér pořád cvaká a nestartuje.. a moc mě nebaví každý den u všech obchodů 10x cvakat než to chytne.. lidi se pak blbě dívají.