_BRZDY_
_BRZDY_
Ahojte:
Chcel by som Vas poprosit viete mi niekto napisat ake vlastne brzdove oblozenie mam kupit na mojho Peugeota 205 ,dnes mi ho kamarat podaroval aby som sa mal na com vozit cez zimu a tak ho chcem dat aspon trochu do poriadku aby mi posluzilo aspon nejaky ten cas...
je to 1,4 44kW benzin a potrebujem vymenit predne oblozenie pretoze nenormalne piska asi uz su k.o platnicky a dwru kotuc....
napise mi niekto ake tam maju ist platnicky alebo ak ma niekto nejake zvysne doma na SLOVENSKU a nepotrebuje ich ze by mi ich dal za symbolicku cenu ?
a dalsia vec ako dostelovat volnobezne otacky a sytic ? nechce to startovat a ked to chyti tak nedrzi dobre otacky a preto mu musim pridat na sytici
Musim dat tomu autu trochu lasky pretoze si ho pyta....ma to 628000 km :-) ale zatial ide... tak ak by sa niekto ochotny nasiel a napisal ake platnicky tam idu budem velmi rad ....
mimochodom vzadu su bubny ???
Chcel by som Vas poprosit viete mi niekto napisat ake vlastne brzdove oblozenie mam kupit na mojho Peugeota 205 ,dnes mi ho kamarat podaroval aby som sa mal na com vozit cez zimu a tak ho chcem dat aspon trochu do poriadku aby mi posluzilo aspon nejaky ten cas...
je to 1,4 44kW benzin a potrebujem vymenit predne oblozenie pretoze nenormalne piska asi uz su k.o platnicky a dwru kotuc....
napise mi niekto ake tam maju ist platnicky alebo ak ma niekto nejake zvysne doma na SLOVENSKU a nepotrebuje ich ze by mi ich dal za symbolicku cenu ?
a dalsia vec ako dostelovat volnobezne otacky a sytic ? nechce to startovat a ked to chyti tak nedrzi dobre otacky a preto mu musim pridat na sytici
Musim dat tomu autu trochu lasky pretoze si ho pyta....ma to 628000 km :-) ale zatial ide... tak ak by sa niekto ochotny nasiel a napisal ake platnicky tam idu budem velmi rad ....
mimochodom vzadu su bubny ???
Re: _BRZDY_
628 000? To sa mi ani nechce verit...
http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;4 ... ID=1224452
Maly by tam byt tieto...
Ja som z KE. Ak to mas niekde po blizku tak by som jedny jazdene mal...
Maly by tam byt tieto...
MatBas píše:628 000? To sa mi ani nechce verit...
Maly by tam byt tieto...
som z Prievidze ...kolko by si zane chcel ak by som zaplatil postovne ??
kolko mmm maju ???
Pozriem sa ti na to a potom ti napisem. postovne 3e a cena za dosticky podla toho v akom su stave.
Re: _BRZDY_ a motor
DAKUJEM ....ALE DNES SOM TO SPRAVIL.....
ale trapi ma ina vec...auto nastartovane motor zohriaty ale voda v nadrzke studena ..napriek tomu hadice su meke niesu tvrde alôe nejako podozrivo sa dymi z chladica a ten je horuci....co sa mohlo stat ? mohlo prilepit termostat alebo vodna pumpa odisla ? pripajam foto odkial sa parilo... tu niekde v okoli toho co som oznacil ,,,,,,,,,,,, kde je vlastne termostat ?
dufam ze mi niekto poradi..
ale trapi ma ina vec...auto nastartovane motor zohriaty ale voda v nadrzke studena ..napriek tomu hadice su meke niesu tvrde alôe nejako podozrivo sa dymi z chladica a ten je horuci....co sa mohlo stat ? mohlo prilepit termostat alebo vodna pumpa odisla ? pripajam foto odkial sa parilo... tu niekde v okoli toho co som oznacil ,,,,,,,,,,,, kde je vlastne termostat ?
dufam ze mi niekto poradi..
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
tady se řeší brzdy, ale tak odpovim. voda v nádobce bude studená dýl než v motoru, protože skrz nádobku nekoluje, to je logický, když do nádobky vede jen jedna hadice - je to vyrovnávací nádobka. a to že se kouří z chladiče znamená, že je mokrej, takže ti asi bude někde trochu sáknout. Že je chladič teplej, je normální, to znamená, že pumpa i termostat fungujou. pokud to auto topí a nevaří, tak to neřeš. popř. pro tvůj klid si tam dej budíky s teploměrem vody
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
A ta zatka, kterou mas na fotce, je na odvzdusneni chladice.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
tak dnes som to odvzdusnil auto kuri vsetko ok... zatial...musim vychytat nejake tie muchy...pardon ze som zmiesal viac veci a mam viac otazok..ale nechcel som zakladat nove vlakno....
tie budiky by som kde zohnal s teplotou ? je tam sice kontrolka ale neviem ci funguje...
tie budiky by som kde zohnal s teplotou ? je tam sice kontrolka ale neviem ci funguje...
[quote="cumel"
tie budiky by som kde zohnal s teplotou ? je tam sice kontrolka ale neviem ci funguje...[/quote]
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=53&t=13681 treba, ale jestli tam mas socialni budiky budes potrebovat i jinou kaplicku
tie budiky by som kde zohnal s teplotou ? je tam sice kontrolka ale neviem ci funguje...[/quote]
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=53&t=13681 treba, ale jestli tam mas socialni budiky budes potrebovat i jinou kaplicku
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio
Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno
Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj
Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci
všechny typy ložisek za nízké ceny
Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno
Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj
Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci
všechny typy ložisek za nízké ceny
...hosi...viete mi niekto poslat link naa manual ? potrebujem vediet ako je vyskladany karburator na tej mojej 1,4 benzin mechanicky sytic...su tam veci ktore nefunguju tak ako maju....zatiahnem sytic a auto skape...nieco tam nieje v poriadku...
nejaky nakres karburatoru mate niekto ?
nejaky nakres karburatoru mate niekto ?
- Mitja
- Kontaktovat uživatele:
kolik kw ma tvuj motor? mas cisty karburator nebo elektronicky rizeny?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
je to 44 kw
AKY JE MEDZINIMI ROZDIEL??
MAM ESTE MANUALNY SYTIC...POMOHLA BY MI FOTKA KARBURATORA PRETOZE TIE TIAHLA CO SU TAM SA MI NEJAK NEVIDIA ...AUTO SKAPINA KED MU DAM SYTIC..SKOR BY TO MALO BYT NAOPAK..NIE ?
MAM ESTE MANUALNY SYTIC...POMOHLA BY MI FOTKA KARBURATORA PRETOZE TIE TIAHLA CO SU TAM SA MI NEJAK NEVIDIA ...AUTO SKAPINA KED MU DAM SYTIC..SKOR BY TO MALO BYT NAOPAK..NIE ?
- Mitja
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime jestli se trefim, pravdepodobne mas v aute toto:
skor by mi pomohlo real fotka zboku karburatora...