takže hrabu se v tom motoru abych zjistil co s tím je... jinak vůbec nevím co je co takže se nedivte když budu věci pojmenovávat "tohle", "tadyto" atd... vše ale doložím fotkama... jinak tady máte fotky jak vypadá motor ať aspoň víte co to je zač...
VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=KJh3ChvRtlA
ještě tu máte videa co se s tím vůbec děje ať víte.... jo a takový detail, elektrika asi nebude pořádně ok protože když rožnu světla tak mi klesne uplně ručička benzínu, když vypnu tak zase naskočí... jak u blbych... takže... chlapi raďte.... jo a na filtry jsem se ještě nedíval... ale když to zdechlo tak se mi několikrát zdálo když jsem pozorně poslouchal jakoby byl nějaký bordel ve vzduchovém filtru jakoby nějaká kulička co potom dopadne... jestli mě chápete... ale nedíval jsem se...
Takže tohle se při zapnuté baterii, při otočeném klíčku na první pozici... snažilo točit nebo já nevím co, prostě v tom cvakalo a bylo vidět, že tam jen tak pro srandu králíkům jde proud a snaží se to něco dělat... když jsem zatlačil nebo i zatáhnul a potom pustil plynové lanko (ten klínek) tak to dělalo taky...
VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=XVI0KVJehqw - od 0:45 je to zřetelně slyšet...
Jinak celá ta komora byla kompletně uvolněná a šlo to celé vyndat... utáhnul jsem tedy ty utahovací pásky a drží...
Tady ale ještě cosyk z toho vypadává ani to tam pořádně nedrží takže to budu muset přidělat...
Jinak ukostření v motoru jsem našel 4... u levého světla, u pravého světla, za baterkou a za pravým tlumičem (z pohledu řidiče)....
všecky jsou v pohodě... alternátor (teda jen kontakt) jsem očistil... svíčky ale nekontroloval, nemám ten klíč
SOS motor atd....
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: SOS motor atd....
podle toho, co ti vyváděj kontrolky a palivoměr, tak bych sázel na samotný ukostření kastle, takže rozeber kostru za baterkou (jak z převodovky, tak i kastle) a pořádně ji očisti, popř obrus barvu z kastle.
edit. a podle mě ten nechutnej běh motoru má co dočinění s elektrikou, takže vyřeš elektriku a bude pokoj
edit. a podle mě ten nechutnej běh motoru má co dočinění s elektrikou, takže vyřeš elektriku a bude pokoj