neudrži volnobeh na plyn nereaguje 1.8d
- trawis
- Uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Tomas
Re: neudrži volnobeh na plyn nereaguje 1.8d
tak tak to bude najmudrejsie zajtra ju sem hodim lebo auto je garazi
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
sundej hadice z tý pumpy a spoj je uni palivákem za 40kč z mototechny a uvidíš. jinak jestli jsi neutěsnil vložku filtru, tak je velký riziko, že čerpadlo nasálo nějakej bordel a proto takhle blbne
- trawis
- Uživatel
viem viem bez toho bysom motor nepustal piam sa leboto este tam neni leboo neviem zlozit
- trawis
- Uživatel
takze dal som tam tu hadicku sielnou vzduch palivovi som sa snazil odvzdusnit ale neviem ci to pomohlo a ci to bolo spravne ale stale vidiet bubliny motor uz bezi.
Ale je tam dalsi problem co som mohol nechtiac odpojit alebo docoho drgnut motor ma strasnu teplotu a chladiaca je skoro na bode varu a to pred tim ani zdaleka nerobilo sahary sa netocia teda neviem ci sa niekedy tocili vobec
prosim poradte ako dokoncit tieto dve veci.
Ale je tam dalsi problem co som mohol nechtiac odpojit alebo docoho drgnut motor ma strasnu teplotu a chladiaca je skoro na bode varu a to pred tim ani zdaleka nerobilo sahary sa netocia teda neviem ci sa niekedy tocili vobec
prosim poradte ako dokoncit tieto dve veci.
- trawis
- Uživatel
Fakt nikdo nevie co to mohlo sposobit?Nemohlo to byt trebars tym ze je v chladici nejaky bordel ktory sa usadol a teraz to zahrieva. co mam skontrolovat alebo skusit? Chladic ma nalepku 7mesiac 2006 moze tam byt tolko bordelu za dobu 5 rokov ze to upchalo taktiez je zasraty chladic za pravou saharou akokeby od nejakej vazelyny a vyzerato tak ze 1 sahara nikdy netocila ale este podotknem ze auto sa neprehrievalo a mam ho 6 mesiacov jaky tam teda moze byt problem.este som spozoroval po zapnuti moturu ktory bezi bez problemov a bez problemov aj nastartuje za chvilku pení v expanzke.motor je na dotyk az priliz horuci tak isto aj hadica z chladica a samotny chladic.Dakujem za pomoc
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
to datum na chladiči je spíš kontrola nemrzky. ale jesli je motor žhavej a chladič studenej, tak ti neběhá voda. Buď se přilepil termostat nebo to je někde ucpaný a nebo odešla vodní pumpa (což je málo pravděpodobný, pokud ti z ní neteče voda). K tomu palivu, bublinky tam bejt nesměj. musí tam protejkat pouze nafta, takže ti to pořád někde tahá vzduch.