Audio - prosím o radu
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audio - prosím o radu
já žádnej multicosi nemám, kde bych to vzal...
Počkat ale to co mi tu hážete je na odrušení signálu...já mám signál v poho, to lupne při točení klíčkem - prostě hned jak se dostane šťáva do rádia. Když je rádio vyplé a otáčím klíčem tak nic, to samý když rádio vypnu tlačítkem a zapnu tlačítkem tak nic. Ale když je zaplé a vypínám ho tím že otočím klíčema tak to lupne
Počkat ale to co mi tu hážete je na odrušení signálu...já mám signál v poho, to lupne při točení klíčkem - prostě hned jak se dostane šťáva do rádia. Když je rádio vyplé a otáčím klíčem tak nic, to samý když rádio vypnu tlačítkem a zapnu tlačítkem tak nic. Ale když je zaplé a vypínám ho tím že otočím klíčema tak to lupne
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
mel jsem namysli neco takového
http://www.e-cat.cz/p-1947787/podle-dod ... 00_1947747
ale docela se divím ze francouzi to tam nedávají z výroby ... :/ ... mě osobně rádio nelupe ..
ale docela se divím ze francouzi to tam nedávají z výroby ... :/ ... mě osobně rádio nelupe ..
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
a kam to mám přitentovat? a myslíš že to odstraní můj problém? Staré rádio mi to nedělalo ale to zas bylo blbě zapojenýWoMec píše:mel jsem namysli neco takového
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
ještě nechápu co má alternátor společnýho s mým problémem lupnutím v repru
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
tyjo jak bych ti to řekl tak nejak laicky ... no proste... v aute mas společný napájení pro veškerou elektroniku ... a pokud se v takovém obvodě vyskytne nejaky induktivní prvek (altec, startér) tak se pri jeho spouštění (roztáčení) na napíjecím vedení objevují výkyvy napení (velmi krátké zmeny napětí které ve špičce mužou dosahovat i nekolikanásobku puvodního napetí) tyhle krátké impulzy se přenášejí po celém napájecím okruhu .. takze i na tvoje rádio ... a to se pak projevuje tím lupáním ... ;)renm píše:ještě nechápu co má alternátor společnýho s mým problémem lupnutím v repru
doufám ze jsi to tak nejak pochopil ;)
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
jj, to by mohlo být ono...je to rana pro repro vždycky - jdou až do krajních mezí...ale já otočím jen klíčkem do polohy jedna a už to lupe... Ale tak asi tomu rozumíš víc jak jáWoMec píše:
Tak kam toho blbca cos mi sem dal mám strčit?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
na alternátor ... zajdi nekam do mototechny ... řekni co ti to dělá ... a že by to mohlo být tim alternátorem ... a ze bys chtel ten odrušovák ... ti řeknou co a jak ;)renm píše:jj, to by mohlo být ono...je to rana pro repro vždycky - jdou až do krajních mezí...ale já otočím jen klíčkem do polohy jedna a už to lupe... Ale tak asi tomu rozumíš víc jak jáWoMec píše:
Tak kam toho blbca cos mi sem dal mám strčit?
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
a když ti to přivezu na sraz tak mi to tam namototechnuješ? icon_ehWoMec píše: na alternátor ... zajdi nekam do mototechny ... řekni co ti to dělá ... a že by to mohlo být tim alternátorem ... a ze bys chtel ten odrušovák ... ti řeknou co a jak ;)
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
pokud to bude v mých silách :) ... NPrenm píše:a když ti to přivezu na sraz tak mi to tam namototechnuješ? icon_ehWoMec píše: na alternátor ... zajdi nekam do mototechny ... řekni co ti to dělá ... a že by to mohlo být tim alternátorem ... a ze bys chtel ten odrušovák ... ti řeknou co a jak ;)
- laccko
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tak jsem uspěšně namontoval aparaturu do auta ale protože original krycí mřížky rezonovaly jsem je sundal a prozatím a reproduktory jsem podložil dřevem ale není to moc estetické potřeboval bych poradit něco mýsto toho nebo jak to předělat
- WoMec
to dřevo bych vyhodil, reproduktory bych pořádně usadil do origo díry, mužeš to vytlumit nejakou pěnou (ne montážní). nebo se prodávaji ruzné tlumící tkaniny ;) .. co by ti uz poradili v nejakém specializovaném obchodě ;) ..... a s tou mřížkou .. pokud ti rezonuje .. tak ji polož nejakou tenkou vrstvou molitanu nebo nečeho takového .. mužeš zkusit třeba i silikon ... nekteří udělaly taky to že to žebrování té mřížky vyřízly ;)laccko píše:Zdravím tak jsem uspěšně namontoval aparaturu do auta ale protože original krycí mřížky rezonovaly jsem je sundal a prozatím a reproduktory jsem podložil dřevem ale není to moc estetické potřeboval bych poradit něco mýsto toho nebo jak to předělat
no pokud ti to porad lupe, tak bych videl problem v tom, ze mas prehozene kable za radiem, je prehozeny ten, co je stale pod proudem a ten co se spina s otocenim klicku, tusim, ze cerveny a zluty, zkus je prehodit a uvidis. delalo mi to u opla:-)
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
díky...Ale to by mi pak nedrželo stanice a polohu CD ne? Teď prostě rádio nezapnu pokud není otočenej klíček...a to taky není zrovna to pravé, ale zas se mi nemůže stát že bych při odchodu nechal hrát rádioMatch_O píše:no pokud ti to porad lupe, tak bych videl problem v tom, ze mas prehozene kable za radiem, je prehozeny ten, co je stale pod proudem a ten co se spina s otocenim klicku, tusim, ze cerveny a zluty, zkus je prehodit a uvidis. delalo mi to u opla:-)
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- laccko
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera prohledal celý net a nikde jsem nenašel žadnou fotku někoho kdo by měl vyříznuté ty origo rámečky . No vydím to tak že se začnu učit laminovat a udělam celý tapec nový
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
vyřízneš mřížku a potáhneš ten rámeček co ti zbude průzvučnou tkaninou co je na repra...už jsem to taky viděl vyřezanélaccko píše:Tak jsem včera prohledal celý net a nikde jsem nenašel žadnou fotku někoho kdo by měl vyříznuté ty origo rámečky . No vydím to tak že se začnu učit laminovat a udělam celý tapec nový
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |