red.1 píše:djksicht píše:red.1 píše:Aha takže tohle samé mi to hlásí také, ale spotřebu mám dobrou. Musíš projít všechny hadice od sání...
Já jsem tohle na fóru už řešil, ale jak říkám u mého auta to na spotřebu nemá vliv. Zkus projít ty hadice a uvidíš... Nevím, třeba Ti tady ještě někdo poradí...
Je to divny. a ty tu chybu tam mas porad??? nebo jsi smaznul registr chyb a uz se ti neobjevila???
smaznul jsem to a objevila se znovu. Kontrolka mi většinou svítí pořád, někdy zhasne a pak se zase rozsvítí. Dělá mi to takhle už osmý rok....takže to nemá na nic vliv...
Hele a zkousel jsi jezdit nekdy jako ja po praze??? to znamena ze radim 1,2,3 nejcasteji. jezdim v samejch zacpach. je to katastrofa. sama kolona a to je rozjezd za rozjezdem a samy brzdeni a zase rozjezd. . a tedka vecer jak jsem byl venku jsdem koukal na palivomer a na ujety kilometry. mel jsem plnou nadrz 45l. teda jestli je to tak spravne a tedka mam najeto 530km a rezerva jeste nesviti (kontrolka je v poradku uzs vitila )ale raficka palivomeru je uz pod nulou nebo na nule jak kterou chvily. co si otom myslis??? i kdyby tedka dosel uplne benzin tak mam spotrebu 8,5l. ale i tak se me to zda dost. kolik je vlastne zererva nadrze a je urcite objemd nadrze 45l????