Jj, to sedi a verim. Mi jde spis o to, ze kdysi, kdyz jsem chtel razantneji zabrzdit, tak jsem zatlacil pedal silne dolu a cekal, kdy a jak to auto zpomali a jestli to stihnu a jeste sem do toho obcas stihal podrazovat . Ted je ten nastup fajny, ze pro beznou mestkou jizdy ten brzdovy pedal fakt jenom lechtam, ne jako kdysi.. a kdyz chci rychleji zastavit, mam z neho fakt dobry pocit, proste cim vic to zmacknu tim vic to brzdi a jeste se mi nestalo, ze bych mel pocit, ze to "nestačí" .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
dikes, zítra se na to mrknu, dnes je už venku moc tma... Max mi slíbil, že pokud najde čidlo, tak mi ho pošle ab ych to mohl vyzkoušet, jestli je to tím, neví, jestli mi to bude pasovat?? Z 1.6 GTi??
Kluci, je mozny, ze je tohle ten konektor od snimace teploty chladici kapaliny?? Barvu dratku jsem nepoznal, bud hneda nebo fialova, pac to tam mam cely od oleje... chcije mi z rozdelovace jak krava a primo na tyto draty a dalsi hadicky...
no prozatím jsem to jen procistil a dal uvidim, co to udela... je tam fakt hodne spatnej pristup, navic je tam vsude olej a to neni moc prijemne... zitra to zkusim tak jak jsi rikal, spojit s kostrou... dik za radu, uz jsem to alespon nasel, tak to muru zacit resit!!
narazil jsem dnes celkem na hubu pri prezouvani kol. Koupil jsem si od Hasi plechace a vzadu mi drou. Jak se to da resit?? Navic mam srouby jen na hlináky, takze jsou ploche se spatnou dosedaci plochou... to je den :-(
Hoj@n píše:narazil jsem dnes celkem na hubu pri prezouvani kol. Koupil jsem si od Hasi plechace a vzadu mi drou. Jak se to da resit?? Navic mam srouby jen na hlináky, takze jsou ploche se spatnou dosedaci plochou... to je den :-(
Srouby vyresis, nekdo tady urcite bude mit. Ale to se drenim disku jsem ti myslim rikal uz jak sme je nesli ke tvojemu autu.. nejak se mi na pohled nezdalo jejich ET, ted nevim jestli se mi zdalo moc vysoke nebo nizke . Ale nenasli sme ho na nich napsane.
Vysesis to asi jedine koupenim jinych disku.. mrkni k WoMecovi do tematu kde shani disky, bylo tam dost nabidek : ). Potrebujes ET 20 nebo 28, sirka 4,5" nebo 5" (prepokladam ze mas gumy 165/70 R13)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa